محل تبلیغات شما

شامی کباب معروف ترین نوع شامی است. این غذای خوشمزه که مواد اصلی آن گوشت چرخ کرده ، پیاز ، آرد نخودچی و انواع ادویه هستند طرفداران بسیاری دارد. شامی کباب از غذاهایی محسوب می شود که می توان آن را به همراه نان یا برنج به دلخواه سرو کرد. در این دستور سریع ترین روش پخت شامی کباب را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر شامی کباب تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه شامی کباب در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم شامی کباب گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم آرد نخودچی۱۰۰ گرم تخم مرغ۱ عددپیاز۲ عددفلفل سیاه به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم نمک به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم ، سپس پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم و آب آن را می گیریم و پیاز آب گرفته را با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم. در این مرحله آرد نخودچی را به همراه نمک ، زردچوبه و فلفل به مایه شامی اضافه می کنیم.

بعد از اضافه کردن تخم مرغ مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. در صورت تمایل می توانید ۱ یا ۲ سیب زمینی هم رنده کنید و پس از گرفتن آب سیب زمینی ها آنها را به مایه شامی کباب اضافه کنید.

نکته مهم در این مرحله این است که اگر مایه شامی کباب شل شده بود مقداری آرد نخودچی به آن اضافه کنید. اگر آرد نخودچی در دسترس نداشتید می توانید از نان خشک پودر شده استفاده کنید. بهتر است مایه شامی را چند ساعتی در یخچال قرار دهیم.

این کار باعث می شود مایه شامی کباب استراحت کند و در پایان پس از سرخ کردن شامی ها نتیجه کار بهتر شود. پس از اینکه مایه استراحت کرد آن را از یخچال خارج می کنیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.


آموزش خرید لایسنس نود 32

ایزوگام ساختمون مادربزرگ

۱۲ ژنرال بازیگری که در یک سکانس، شاهکار خلق کردند؟

شامی ,کباب ,مایه ,آرد ,لازم ,میزان ,شامی کباب ,مایه شامی ,می کنیم ,در این ,به میزان

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ATONEMENT : یادداشت هایی که کفاره زندگی است Edith's info hallysheklak پژوهش سرای دانش آموزی رازی ناحیه یک سنندج موسسه سرشت عشق ابد«سعا» alerukan matgeschhaca teoberbyhi کلبه جهانی (معروف) تهیه و تامین سند وثیقه . اجاره سند برای آزادی متهم